مشخصات فردی و زندگینامه
نام:حبیب
نام خانوادگی:عفیفی
شهرت:عفیفی خراسانی
پست الکترونیک:afifi.habib723@gmail.com
تخصص ها:فقه و اصول ، تفسیر ، الهیات و معارف اسلامی

زندگی نامه

شیخ حبیب [الله] عفیفی خراسانی متولد شهر رمضان سنه 1399ه.ق در روستای رشوانلو است که در خانواده‌ای مذهبی رشد یافته و نوه دختری روحانی مهذب، عالم وارسته و مبلغ تلاش‌گر شیخ محمد صفایی راد Sاست.

نام تعدادی از نیاکان وی بدین شرح است:

حبیب پسر حسن پسر علی رضا پسر علی پسر کربلایی باقر پسر کربلایی علی رضا.

اندکی از دوران طفولیت خود را در شهر شیروان زندگی کرده ‌است و دوران دبستان را در روستای مذکور و دوران راهنمایی را در فاروج و مشهد مقدس و روستای کواکی به تحصیل گذرانده است.

در آغازین روزهای رسیدن به سن پذیرش حوزه در سال 74- 1373ش، در حوزه علمیه آیت الله حکیم شهرستان شیروان به تحصیل علوم دینی و حوزوی مشغول شد و به افتخار شاگردی مکتب امام صادق C نائل آمد وبه مدت سه سال تحصیلی در این مدرسه علمیه اقامت داشته که در دو سالآخر این حضور مسئولیت واحد فرهنگیآن حوزه علمیه را به عهده داشت. سپس به دعوت یکی از روحانیون مدرس به شهر مقدس قم مهاجرت کرد و بعد از گذشت یک سال با شرکت در آزمون‌های حوزه علمیه به طوررسمی در جوار ملکوتی حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها مشغول به تحصیل شدند.

بعد از گذراندن تحصیل در سطوح پایه حوزوی، توفیق حضور در کلاس درس خارج فقه و اصول اساتید سطوح خارج حوزه، همچون آیات عظام مکارم شیرازی، وحید خراسانی، تبریزی، سبحانی، جوادی، هاشمی شاهرودی و عابدی دامت برکاتهم را پیدا کرده، که قریب یک دهه از این مقطع می‌گذرد و هم اکنون نیز ادامه دارد.

در کنار تحصیل علوم حوزوی تحصیلات دانشگاهی خود را در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مدرسی معارف اسلامی پشت سر نهاد و در عرصه‌های تبلیغی و تدریسی فعالیت داشت و قریب به یک دهه تجربه فعالیت‌های  پژوهشی و تحقیقی دارند، که بیشتر آن را در مرکز احیاء آثار اسلامی پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم مشغول بوده‌اند.

از نخستین آثاری که در رابطه با فعالیت‌های احیایی و تصحیحی به آن مشغول بوده‌اند، کتاب جامع‌البین شهید اوّل و نسخه‌شناسی وکتاب‌شناسی آن و جمع‌آوری آثار متفرقه علامه شیخ محمد‌حسین آل کاشف الغطاء همچون مقالات، مراسلات، تقریظات، اجازات ... و همچنین تالیف و تدوین نسخه‌شناسی و کتاب‌شناسی جامع آثار وی بوده است.

فعالیت در باره احیای برخی از آثار شهید ثانی و شیخ بهایی و آیت الله آصفی نیز از تلاش های تصحیحی و تحقیقی وی است.